با دلشدگان جور و جفا تا به کی آخر
آهنگ وفا ترک جفا بهر خدا کن
استاد
شجریان و پسرش،
همایون می خوانند و گروه آوا می نوازد و همه زبان گویای ملک الشعرای بهار می شوند در آلبوم «آهنگ وفا».
«آهنگ وفا»، اثر مشترک پدر و پسر هنرمند 14 قطعه دارد و در دستگاه ماهور اجرا شده است. آهنگسازان این آلبوم سعید هرمزی، غلامحسین درویش معروف به درویش خان هستند. همایون شجریان به جز خوانندگی، نوازندگی تنبک و کمانچه آلتو را نیز بر عهده دارد. محمد فیروزی، سعید فرج پوری، بهزاد فروهری، بهروز همتی و جواد بطحایی هم با بربت، کمانچه، نی، تار و سنتور در «آهنگ وفا» حضور دارند.
چهار قطعه از قطعات این آلبوم به تک نوازی تار، تنبک و بربت اختصاص دارد. به جز ملک الشعرا، سعدی و حافظ نیز با دو غزل «هشیار کسی باید کز عشق بپرهیزد» و «خوشا دلی که مدام از پی نظر نرود» از ترانه سرایان «آهنگ وفا» به شمار می روند.
تصنیف «ز دست محبوب» که در این آلبوم خوانده شده، یکی از به یاد ماندنی ترین آثار استاد است و هر شنونده ای با او همنوا می شود وقتی می خواند «یارم چو شمع محفل است، دیدن رویش مشکل است». تصنیف «ز من نگارم» را نیز ملک الشعرا در اواخر دوره قاجار برای اوضاع و احوال آن زمان سروده و حال و هوای انقلابی آن مشهود است «جز انتظار و جز استقامت، وطن علاج دگر ندارد».
طراحی گرافیک آلبوم را نیز مژگان شجریان با عکس پدر و برادرش، اثر محمد صراف و رضا تقی پور انجام داده است؛ پدر و پسر محجوبانه لبخند می زنند.