کردستان، سرزمین عجیبی است و تنبور، سازی عجیب از این دیار. هر که از کردستان است، دیارش را با خود همه جا می برد، و آن کسی که تنبور به دست می گیرد، گویی دیگر نمی تواند آن را زمین بگذارد. مثل
سید علی جابری که تنبور به دست گرفت و «از زبور تنهایی» گفت.
آلبوم «از زبور تنهایی» آلبومی است حول تنبور و مقام های آیینی این ساز باستانی نزد اهالی حق. آلبومی با طعم و بوی موسیقی سنتی ایرانی که مقام های عرفانی را به زبانی معاصر ترجمه می کند. این آلبوم در شش قطعه از سوی
نشر هرمس منتشر شده است؛ قطعاتی که همه نام هایی عرفانی دارند و گاه از کلام پارسایان و اهالی حق، الهام گرفته شده اند و گاه، از «ساری گلین». «سیاح بحر تجرید»، «در سایه سار حیرت»، «سرخوش به کوی رندی»، «ای عشق همه بهانه از توست»، «از زبور تنهایی» و «گفتند فسانه ای و در خواب شدند» شش قطعه آلبوم «از زبور تنهایی» را تشکیل داده اند.
سید علی جابری، حامد فکوری، پاشا هنجنی، مهدی باقری، فرهاد صفری، سینا پناهی، سید محمد جابری، سید پوریا جابری و مقداد شاه حسینی با تنبور، رباب، نی، کمانچه و کمانچه آلتو، بم باژ، دفک، بادیه، گیتار کلاسیک و الکتریک، دف، امبرک و جلوه های صوتی در این آلبوم به نوازندگی پرداخته اند.
سید علی جابری تنبور را از گل نظر عزیزی، امرالله شاه ابراهیمی و درویش امیر حیاتی آموخته و سه تار را از حسین علیزاده، ابراهیم سپهری، محمدرضا لطفی و کیخسرو پورناظری.
مقداد شاه حسینی نیز نوازندگی تار را از هوشنگ ظریف یاد گرفته و آواز را از افسانه رثایی و رضوی سروستانی و حسن سالک اصفهانی. وی درباره «از زبور تنهایی» نوشته است «از زبور تنهایی حدیث عاشقی است، حکایت دلدادگی ازلی به معشوق لم یزلی، و ندای مزامیر داوودی است بر پهنه کهف غار عزلت».
با خرید و دانلود آلبوم «از زبور تنهایی» سید علی جابری از سایت بیپ تونز، از این هنرمند حمایت کنید.