"رنگین کمون" اثر هنرمند بزرگ کشورمان -زنده یاد ثمین باغچه بان- بی شک یکی از مهمترین و ماندگارترین آثار در حوزه موسیقی کودک در ایران است. بسیاری روزهای خردسالی خود را با ترانه های این مجموعه عجین می بینند. باغچه بان طی سالیانی که در ترکیه اقامت گزیده بود، مجموعه دوم رنگین کمون را به اتمام رساند، اما دلایل متعددی سبب گشت تا این اثر به مرحله اجرا نرسد و در نهایت با فوت او در سال 1386، موسیقی ایران نه تنها نگین گران بهایی را از دست داد، چه بسا اثری ماندگار هم به فراموشی سپرده می شد.
اما با تلاش های مستمر کاوه باغچه بان (فرزند) و اِولین باغچه بان (همسر)، "رنگین کمون 2" بازیابی، تنظیم و مراحل اجرای آن آغاز شد. اگرچه اِولین باغچه بان نیز در میانه راه چشم بر دنیا فروبست تا ثمره این کوشش را تجربه نکند، اما کاوه (که خود موسیقی دان و استاد رشته آهنگسازی در دانشگاه استانبول است) این مسیر را ادامه داد و سرانجام به بار نشاند.
ثمین باغچه در یک آخرین روز سه شنبه سال فوت کرد و گویی با رفتنش عنوان نهایی "رنگین کمون 2" را انتخاب کرده بود. "چهارشنبه سوری" را بدرستی نمی توان در قالب موسیقی کودک گنجاند و شاید بهتر باشد آنرا موسیقی برای دوران کودکی خودمان بنامیم. "چهارشنبه سوری" با تصویرسازی های یار دیرینه ثمین باغچه بان، هنرمند برجسته کشورمان پرویز کلانتری همراه است.