مهدی امامی: فارغالتحصیل مهندسی عمران، مقدمات آواز، تمبک و دف را نزد پدرش استاد احمد امامی آموخت. از سال ۱۳۷۶ بهطور جدی به فراگیری ردیف آوازی موسیقی ایران پرداخت. ابتدا از حسن ادیب ردیف استاد عبدالله دوامی را فرا گرفت سپس نزد محسن کرامتی رفت تا شیوه و ردیف استاد سید حسین طاهرزاده و استاد محمد رضا شجریان را بیاموزد.از سال 1385 تا 1390 در کلاسهای تحلیل ردیف و آواز استاد محمد رضا لطفی شرکت نمود ، از سال ۱۳۸۶ به کارگاه استاد محمد رضا شجریان راه یافت و تا سال ۱۳۹3 از محضر ایشان بهره جست. هم چنین نوازندگی سنتور را در محضر اساتیدی چون حسین شکوفا و مسعود شناسا فرا گرفت و با ردیفهای سازی اساتید میرزاعبدالله، ابوالحسن صبا و فرامرز پایور آشنا گردید.
در سال 1399 و 1400 دیپلم افتخار جایزه باربد را برای بهترین خوانندگی موسیقی دستگاهی دریافت کرد.
آثار
وی در پروژه ردیف استاد حسین علیزاده به عنوان خواننده در آلبوم های ابوعطا ، سه گاه و راست پنجگاه همکاری داشته است و نیز از وی آلبوم های آفتاب روشن به آهنگسازی آریا محافظ، کنسرت زمستان به آهنگسازی علی کاظمی ، تاش به آهنگسازی سیاوش ایمانی ، نوروز صبا با گروه خاموش، من همان نایم به آهنگسازی سیامک جهانگیری، تصنیف های عارف قزوینی به سرپرستی امیر شریفی، آلبومهای شرح این هجران ،برافشان ، چهارسو و حُزان به آهنگسازی امیر شریفی ، نغمههای مرکب به آهنگسازی سعید نایب محمدی، بزم دور به آهنگسازی علی کاظمی و سعید کرد مافی، سرخانه به آهنگسازی سعید کرد مافی توسط انتشارات ماهور منتشر شدهاست . نیز در آلبومهای اپرای مولانا ،اپرای حافظ و اپرای عاشورا به آهنگسازی بهزاد عبدی ،اپرای خیام به آهنگسازی امیر بهزاد و آلبومهای ایرانه خانوم و خیام خوانی به آهنگسازی پیمان سلطانی و آلبوم هزاران همکاری داشتهاست
کنسرتها
ایشان اجراهای مختلفی در داخل و خارج از کشور با همکاری گروه ها و هنرمندانی نظیر استاد حسین علیزاده(تور کنسرت اروپا، 2024) ، پروفسور ژان دورینگ، نصیر حیدریان و علی رهبری (ارکستر سمفونیک تهران)،پیمان سلطانی و روبن آساتریان (ارکستر ملی ایران )،مجید درخشانی (گروه خورشید)، امیر شریفی (گروه نقش)، سعید نایب محمدی، رضا پرویز زاده (گروه سنا)، گروه کهن، گروه خاموش، گروه اورنگ و… داشتهاست. هم چنین اجراهای موفقی در فستیوالهای معتبر موسیقی مانند فستیوال موسیقی سواس لندن ، فستیوال روحانیت هندوستان، فستیوال مقام باکو، فستیوال صوفی الجزیره و … داشتهاست.
تدریس و فعالیت
از دیگر فعالیتهای او عضویت در شورای هنری دومین دوره جشنواره موسیقی کلاسیک ایران ، تدریس در هنرستان عالی موسیقی ایران و تدریس در دانشگاه فرهنگ و هنر پویان و آموزشگاه های معتبر موسیقی ( از سال 1380 تا کنون) و نیز شرکت در نشست های تخصصی آواز ایرانی به عنوان کارشناس می باشد.